Malaysia No. 1 men's bag, wallet and accessories online store
FREE SHIPPING! for orders over RM100.00(APPLY 'FREEPOS' COUPON CODE)
Signature Brand
(Bag Review) Waist Bag Mantap Dowh by Sifubeg Memang Betul2 Waterproof
Betul-betul waterproof
SIFUBEG : BANGSAWAN EDITION !
Beg review Bangsawan dari Yeop Hashim
(Bag Review) Original Fido Dido Aquaman Waterproof Sling Bag
Waterproof Material
Sifubeg Bangsawan Ini Memang Padu Baq Hang!
Beg Bangsawan Review dari Pian Padu Beb Studios
Customer Reviews
Nur Affendie Muhammad

Mantap..barang dh sampai

21 January 2021
Nur Affendie Muhammad

Barang dh sampai keadaan baik..mmg puas hati..besar bag nye..dalam mmg boleh letak bnyk barang

21 January 2021
REYNALDIA JEFFREY

I like it

18 January 2021
REYNALDIA JEFFREY

I like it

18 January 2021
Bedari Julai

Terbaik racun.. brg sampai dlm keadaan baik. Packaging kemas..

8 January 2021
Muhd Irfan

nice

8 January 2021
NORAMRINA SAAT

Delivery super pantas. Semlm order arini dah smp. Beg cantik, material cun. Terbaek bro!

7 January 2021
NORAMRINA SAAT

Delivery super pantas. Semlm order arini dah smp. Beg cantik, material cun. Terbaek bro!

7 January 2021
Saiful Azhar

Bag terbaikkkk

6 January 2021
Faris Hafiz

3 hari je dh sampai...therbaickk bohh

27 December 2020
Ryandall Leon Leopold Chuan

Awesome product quality

24 December 2020
Ryandall Leon Leopold Chuan

Awesome product quality

24 December 2020
Syamsul Hadi Muhammad Maliki

Hi SIFUBEG Team, kagum dengan produk dan kualiti barangan SIFUBEG. Delivery pantas tak sampai 24 jam pun. Semoga terus sukses dan berjaya sampai bila-bila. Always support local product. Thanks for the free gifts and vocuher. Thanks to all !!!

18 December 2020
roshelmi hashim

terbaik

18 December 2020
SAYUTHI HASHIM

Cantikkk menarik tertarik Terima kasih

18 December 2020
Muhd Izzan Iskandar

Second time repeat purchase kat sifubeg . hari tu beli waist bag pahlawan tp brg² yg sy sumbat dlm bag pahlawan tu ngam² je . tp yg mantap dowh ni lebih luas & senang nk tarik keluar barang sbb lebih luas . lg satu dia waterproof tu yg best utk rider grabfood yg selalu main hujan mcm sy .

13 December 2020
Muhd Izzan Iskandar

Caik design camo ni ohsem gile siap dpt free gift . Bnyk barang boleh isi ni . Nak ride jauh sesuai pakai yg ni .

8 December 2020
Muhd Izzan Iskandar

Cantik beg ni sy suka design dia simple & waterproof yg mcm ni mmg sesui utk rider grabfood mcm sy . Barang pun cepat sampai . Time kasih bg free gift terbaik sifubeg

8 December 2020
Sifubeg
We are a small team with a bigger dream.

Our vision is to become a global well known brand.

Our mission is to make a good quality products for everyone